Kërkim Immobiliare

ZGJIDHNI LLOJIN E PRONËS QË KËRKONI
ZGJIDHNI QARKUN KU DËSHIRONI TË KËRKONI.
PLOTËSONI ÇMIMIN MINIMAL. (PLOTËSONI VETËM ME NUMRA TË PLOTË, PSH: 200, 3000, 75000)
PLOTËSONI NUMRIN MINIMAL TË DHOMAVE. (*NËSE KËRKONI PËR SHTËPI, APARTAMENT, ETJ)
PLOTËSONI SIPËRFAQEN - METRA KATRORË. (*PLOTËSONI VETËM ME NUMRA TË PLOTË, PSH: 200, 3000, 75000)
SPECIFIKONI TERMA KËRKIMI NËSE KENI.

Daniel Libeskind Flet Per www.magnet.al

Hera e parë që vini tek Immokontakt?

Nëse jeni duke kërkuar për një pronë për të blerë, apo me qera, burimi më i mirë për informacion është Immokontakt. Regjistrohuni në faqen tonë dhe publikoni falas objektet që doni të reklamoni, shisni apo jepni me qera:

 • Apartamente
 • Depo
 • Garazhe
 • Dyqane
 • Toka

Regjistrohu

 

Oferta e Javës - Kërkohet Blerës Për Bar-Restorant (Pub)

 • Lloji i prones:Bar / Restorant / Pub
 • Adresa:Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit
 • Oferta:SHITJE / QERA
 • Siperfaqja:210m2
 • Qëllimi: Biznes
 • Ofruesi:Immokontakt

399 000 EuroLexo me shume

 

Oferta Pronash

Falas

 • Shfaqje individuale pa limit - 0 EURO
 • Reklamim falas
 • 3-6 Foto per objekt
 • Shfaqja direkte online
 • Pershkrim me tekst / foto
 • Mundesi per te shtuar kontakte personale
 

Reklamo tani

Oferta per agjentet

Falas

 • Shfaqje pa limit - 0 EURO
 • Reklamim pa limit kohor
 • 3-6 Foto per objekt
 • Shfaqja direkte online
 • Pershkrim tekst / google maps
 • Mundesi per te shtuar kontakte administrative
 

Reklamo tani

^ Back to Top