Cfare eshte immokontakt.al?

Immokontakt eshte web portal per listimin/publikimin e shpalljeve te apartamentit qe ju keni ne shitje dhe mbi te gjitha eshte FALAS.

Ju mund te publikoni falas ne faqen tone apartamentin tuaj, te cilin ne e shesim nepermjet ofertave me te mira ne treg.

Misioni ynë

Misioni ynë është që ti ofrojme konsumatorit informacionin dhe mjetet për të marrë vendime te zgjuara në lidhje me apartamentin qe ka ne shitje.

Te shesesh apartamentin sot nuk eshte nje nisme e thjeshte, por Immokontakt do ju mbeshtese vazhdimisht gjate ketij procesi.

Çfare ben IMMOKONTAKT?

Immokontakt mund te jete nje mundesi e mire per ju per te shitur ne menyren me efikase te mundshme apartamentin tuaj.

Immokontakt eshte i përkushtuar për të ndihmuar pronarët, blerësit, shitësit, agjentët e patundshmerise, pronarët dhe menaxherët e kompanive ndertuese të gjejne dhe të shkëmbejnë informata vitale për pronat e tyre si edhe per te shitur apartamentet me ofertat me te mira ne treg.

Ne synojme ti ndryshojme shabllonet e deritanishme te perdorura per shitjen e apartamenteve dhe reklamimin e pronave te patundshme.

Ndryshimet do ti bejme duke imponuar dhe implementuar sistemet dhe teknologjine e re e cila do te jete Faktori kyc per vendim-marrje gjate procesit te shitjes se nje apartamenti por edhe komunikim ndermjet Bleresit , Shitesit dhe Agjentit Imobiliar.

^ Back to Top