Shes Shtepi - Immokontakt

Zyra e Shitjeve IMMOKONTAKT u jep mundesine klienteve te tij te perdorin nje game te gjere sherbimesh te hartuara per te shitur shtepite e tyre ne nje kohe sa me te shkurter, duke u ardhur ne ndihme per te vendosur çmimin e duhur, te evitojne shqetesimet e krijuara ne shitjen e shtepive te tyre dhe te perfitojne nga mbeshtetja e markes nepermjet sistemit me te kualifikuar te marketingut.

Perveç sherbimeve te ofruara te marketingut, IMMOKONTAKT ofron ekspozimin maksimal te pronave nepermjet rrjetit te tij kombetar te referimit, reklamimit dhe programeve ne internet.

Cdo shtepi qe ju kerkoni te shisni listohet ne faqen tone te kontaktit (www.immokontakt.al), e cila ka prioritet te vizitohet nga miliona bleres te kualifikuar. Kjo faqe internet i ofron shitesve mundesi te panumerta ekspozimi te shtepive te tyre ne shitje.

Sistemi IMMOKONTAKT ofron opsione per t'ju pergjigjur çdo kerkese qe ju mund te keni ne lidhje me cmimin e shitjes se shtepise suaj, si dhe ju jep mundesi konsultimi profesional ne lidhje me informacionet per tregun, per financimin e shtepive dhe detajet per te bere nje levizje apo çfaredo qe duhet te beni para se te vendosni te shisni shtepine tuaj.

Ne ju ofrojme edhe foto me cilesi te larte qe promovojne online shtepine tuaj, duke u ofruar nje vizite virtuale bleresve te mundshem.

Nese ju jeni te interesuar, zgjidhni vetem IMMOKONTAKT!

Tags: 
^ Back to Top