Shiten shtepi - Immokontakt

Njoftime per shitje shtepi ne Shqiperi.

Mund te gjeni oferta banesash te ndryshme per apartamente,shtepi private,vila, troje etj.Njoftimet vendosen falas nga anetare te regjistruar. Kontaktoni me Immokontakt.

Ne ofrojme apartamente te permasave dhe tipeve te ndryshme per shitje ne Tirane, shtepi ne shitje ne Tirane, prona ne shitje etj. Jemi ndermjetesit e zgjedhjes tuaj!

Ne ju rekomandojme Homeplan, Kompleks rezidencial ku shiten shtepite me cmimet me te favorshme. Shiten shtepi te tipeve te ndryshme si 1+1, 2+1, 3+1 por edhe njesi sherbimi si depo, poste parkimi, njesi tregetare.

Adresa Rr. “Frosina Plaku”, Nr. 40, Al 1023.

Tags: 
^ Back to Top