Hapsire Rekreative Homeplan.

Ne ambjentin midis rezidences Homeplan dhe pallateve ekzistuese te zones, eshte krijuar nje park i rrethuar me gjelberim dhe nje kend lojrash per femijet, ku mund te gjesh qetesi ne cdo ore te dites.

Per ta bere sa me te jetueshem dhe te prekshem nga te gjithe banoret, aty jane mbjellur peme frutore dhe ereza te ndryshme.

Qe nga momenti i krijimit te parkut, komuniteti eshte perfshire me teper ne jeten sociale qe zhvillohet atje gjate dites, duke i dhene atmosfere ambjentit perreth.

Kontakt-sh.p.k.-Ju-uron-te-gjitheve-gezuar-Krishtelindjet
Kontakt-Ju-uron-Gezuar-Krishtelindjet
Krishtelindjet-dhe-femijet-tek-Homeplan
Krishtelindjet-tek-Homeplan
Krishtelindjet-jane-festa-familjare

Kontakt uron banorët e Homeplan

Sot Kontakt shpk uroi të gjithë banorët e Homeplan për festat e fundvitit. Kjo kartolinë urimi me fotot e garazheve, u firmos edhe nga Z. Fatmir Bektashi, si shenjë respekti ndaj të gjithë banorve që kanë zgjedhur Homeplanin si vendbanimin e tyre. Kartolina u shpërnda derë më derë nga fëmijët e Homeplanit, të cilët prej ditësh kanë sjellë atmosferën e festave. Ata kanë zbukuruar ambjentet e Homeplan me drita, yje, shirita dhe natyrisht me pemën e Vitit të Ri.

Tags: 

Kush është HOMEPLAN?


Prej mijëra vjetësh njerëzit ëndërrojnë për një shtëpi të tyren. Në momentin që ne projektuam HOMEPLAN, menduam mbi të gjitha për Njerëzit, të cilët në të ardhmen do të jetojnë dhe banojne atje. Eksperienca e gjatë e KONTAKT dhe puna e mundimshme e bashkëpunëtorëve tanë, qëndron pas çdo detaji në apartamentet e ndërtuara në Rezidencën e Banimit HOMEPLAN

HOMEPLAN iu ofron:

Cilësi dhe siguri

Tags: 

Rezidenca Homeplan

Prej mijëra vjetësh njerëzit ëndërrojnë për një shtëpi të tyren.

Në momentin që ne projektuam HOMEPLAN, menduam mbi të gjitha për Njerëzit, të cilët në të ardhmen do të jetojnë dhe banojne atje.

Tags: 

Ndryshohet Ligji, parate per blerje do te paguhen tek noteri

Komisioni i Ligjeve miratoi ndryshimet në projektligjin për noterinë që parashikon ruajtjen e të dhënave elektronike për çdo veprim të tyre që ka lidhje me pronat si dhe përfshirjen në regjistrin elektronik të pronave. Ligji i ri parashikon: “Noteri duhet të kryejë regjistrimin, ruajtjen, shfrytëzimin, përdorimin dhe transmetimin e të dhënave personale të palëve.

Tags: 

Pages

^ Back to Top