Kërkoni për një objekt në hartë

Më poshtë mund të kërkoni për një objekt duke naviguar në hartë. Mjafton te klikoni mbi nje 'marker - shenjues blu' dhe do ju shfaqet një dritare e cila ju shfaq informacionin rreth një objekti te caktuar. Nëse klikoni mbi titullin e objektit, do tju hapet faqja specifike e atij objekti me tërë informacionet rreth tij.


^ Back to Top