Kontakt Shpk : Apartament 3+1- Rezidenca Libeskind-Magnet

Lloji i pronës: Apartament

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Rr. Frosina Plaku ne afersi te 21 Dhjetorit

Sipërfaqja totale: 134 m2

Çmimi: 107 066 EURO

Të dhëna të tjera

Viti: 2017

Mobilimi: E pa-mobiluar

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 2

Qellimi: Banim

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Kontakt Shpk

Celular: 0674188343

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Ky apartament është i mirëorganizuar dhe ka të ndarë dhomën e ditës nga ajo e natës.

Prezantimi i parë bëhet me një koridor hyrës i cili të çon në zonën e ditës tek e cila bashkohen funksionet e ndenjes, gatimit dhe ngrënies. Ajo karakterizohet nga një sipërfaqe e gjerë ndriçuese, nga ku realizohet dhe aksesi në llozhë.

Organizimi i brendshëm, krijon hapësira komode për jetesë në çdo ambient. Termoizolimi ndihmon në ruajtjen e një temperature optimale në ambientin e njësisë, ashtu sikurse edhe forma kompakte dhe ekspozimi jo i tepruar ndaj ambientit të jashtëm.

Dhoma martesore komunikon drejtpërdrejt vetëm me koridorin shpërndarës, duke mundësuar privatësinë e nevojshme. Ajo ka tualet për përdorim personal. Dhomat e tjera janë të bollshme
dhe të mirëoragnizuara.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top