KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 78 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Veri-Perëndim

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: redinavukaj12@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Njësi shërbimi e pozicionuar në perëndim dhe veri  të objektit  dhe njëkohësisht me akses nga oborri i brendshëm. Vjen si kombinim i hapësirës së ndriçuar natyralisht dhe realizimit me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane.

Kombinimi i orientimit strategjik dhe cilësisë së realizimit sipas standardit gjerman ju ofron siguri në investimin tuaj.

Kjo është mundësia juaj!

Eridanus 117 

Sipërfaqe Verande: 34.0m 2Sipërfaqe e Përbashkët: 0.4 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme: 78.2m

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top