KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 59 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Jug

Ashensor: -

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: redinavukaj12@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Me përvojë në projektim dhe menaxhim, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Njësia është e pozicionuar në pjesën Jugore. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ndriçimi natyral i gjithë hapësirës, realizimi me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.

Kjo është mundësia juaj!

Dorado 1104

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top