KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 67 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: redinavukaj12@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Objekti Eridanus sjell në mënyrë unike njësi shërbimi me sipërfaqe të gjerë shfrytëzuese, me ndriçim natyral në të gjithë hapësirën. Njësia ka akses nga oborri i brendshëm.

Materialet dhe teknika endërtimit vënë në përdorim standardin gjerman.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Mos nguroni! Kjo është mundësia juaj!

ERIDANUS 118 

Sipërfaqe Individuale: 57.4 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme Dyqani: 58.0m 2Sipërfaqe Verande: 8.8m 2Sipërfaqe e Përbashkët: 0.6 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme: 66.8m 2

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top