KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 81 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: redinavukaj12@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën perëndimore të objektit. Vjen si kombinim i hapësirës së ndriçuar natyralisht dhe realizimit me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit tuaj.

Ndihuni të sigurt në investimin tuaj!

Mundësia është juaja!

ERIDANUS 115

Sipërfaqe Individuale: 56.1 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme Dyqani: 56.6m 2Sipërfaqe Verande: 24.5m 2Sipërfaqe e Përbashkët: 0.5 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme: 81.1m 2

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top