Magazina

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Qera

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Autostrada Durres - Tirane , Km 7 , Mbikalimi i Fllakes , 200 m nga rruga kryesore

Sipërfaqja totale: 2 500 m2

Çmimi: 0 EURO

Sipërfaqet

Sipërfaqja e banueshme: 2 500 m2

Sipërfaqje të tjera: 2 500 m2

Të dhëna të tjera

Viti: 2009

Gjëndja e Përgjithshme: Shumë e mirë

Kati: -

Katet: -

Qellimi: Bisnes

Ashensor: -

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Diamant Transport

Celular: 0672012221

E-mail: e.goga@diamant.com.al

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Jemi nje kompani Transporti qe ofrojm dhe sherbimin e Logjistikes me standarte bashkohore. Aktualisht kemi 9000 m2 magazina dhe nje pjese e mire jane te mbushura me kompani nga me te medha ne Shqiperi.

Aktualisht kemi dhe 2500 m2 te lira qe ofrohen me 3.5 euro per m2 qe normalisht ne baz te kontratave disa vjecare eshte dhe cmim i diskutueshem. 

Per me teper kemi dhe 1000 m2 MAGAZIN DOGANORE.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top