Magazine me qera

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Qera

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Rr.”MARUBI”, Nd. 37, H.1, Nj. Bashkiake Nr.11, 1026, TIRANA

Sipërfaqja totale: 5 000 m2

Çmimi: 0 EURO

Sipërfaqet

Sipërfaqja e banueshme: 1 670 m2

Sipërfaqje të tjera: 3 165 m2

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: Shumë e mirë

Kati: -

Katet: 2

Qellimi: Bisnes Të Ndryshme

Ashensor: -

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Elvin Xhimitiku

Celular: 068 20 65 069

E-mail: elvin.xhimitiku@immokontakt.al

Website: Immokontakt

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Ne disponojme mjetet e nevojshme per prodhimin dhe ruajtjen e materialeve te ndertimit, produkte plastike, produkte metalike dhe cdo lloj materiali tjeter voluminoz i cili ka nevoje per hapesira te medha qe te magazinohet dhe te tregetohet.Ne kerkojme bashkepunim per prodhimin e materialeve plastike si tuba, pjese plastike per mjete, reagent dhe detergjente per pastrim, antifrezer per automjete etj.. Hapesira e punes eshte nje ndertim i ri qe ve ne pune dy kate me siperfaqe kati prej 835 m2 secili dhe me nje oborr me siperfaqe prej 3165 m2. Ky objekt ndodhet 108 meter ne rrugen e Valiasit. Lartesia e katit perdhe eshte 3.40 m, kurse e katit te pare 4.60 m. Dera e perparme eshte 5.8 m e gjere kurse dera e pasme eshte 9m e gjere. Cmimi i diskutueshem 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top