Magazine/industriale

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Qera

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Prush, Vaqarr

Sipërfaqja totale: 1 800 m2

Çmimi: 2 EURO

Të dhëna të tjera

Viti: 2012

Mobilimi: Mobilim i pjesshëm

Gjëndja e Përgjithshme: Shumë e mirë

Sistemi i ujit: 24 ore

Kati: 1

Katet: -

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Lindje

Ashensor: Po

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: M&S

Celular: 0684093120

E-mail: ersida.docaj@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Objekti dodhet ne Prush Vaqarr 100 m nga  rruga kryesore ne nje godine  te sapo ndertuar me cilesi te larte duke perfshire elemente termoizolimi, zjarrfikese te ligjur me gjenerator dhe siguri te plote 24/7.  Objekti eshte i paisur me linja per shkarkimin e ujrave industriale krahas furnizimit 24 ore me uje. Energjia elektrike eshte e siguruar nepermjet lidhjes direkte me kabinen elektrike dhe siguron rryme 3 fazor  nepermjet dy fiderash. Hyrja e makinave dhe punonjesve ne objekt sigurohet nga dy drejtime, nga ana Lindore dhe Perendimore e objektit.

 Njera nga sallat  ndodhet  ne katin e pare me siperfaqe totale 1,000 m2 me lertesi  4.3 m . Ambjenti perfshin 3 banjo se bashku me nje ambjent sherbimi veshje zhveshje per punetoret . Ambjenti ka akses ne dy ane te ndryshme dhe  Ambjenti eshte shume i pershtatshem per fasone te llojeve te  ndryshme ose biznese te tejra te ndryshme. 

Dy sallat e tjera  ndodhen ne katin perdhe dhe kane siperfaqe 200 m2 dhe 400 m2 

Objekti mund te jepet me qera i plote ose me pjese, çmimi  varjon nga 1.8 – 2.5 Euro/m2 ne varesi te siperfaqes dhe pozicionit qe kerkohet dhe afatit te kontrates.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top