Objekt dy kate ne Kombinat.

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Qera

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Rruga Shaban Bardhoshi, Kombinat Tirane

Sipërfaqja totale: 1 400 m2

Çmimi: 3 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E mirë

Sistemi i ujit: Uje Industrial me puse si dhe nga rrjeti Ujsjellsit.

Kati: 2

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Jug-Lindje

Ashensor: Po

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Isa Feçi

Celular: 0672026464

E-mail: feci.isa@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Objekti perbehet prej dy magazinash 2 Kateshe te lidhura midis tyre. Ndodhet ne Rr.Shaban Bardhoshi rreth 50 m nga Sheshi Qendror i Kombinatit. Çdo kat perbehet prej dy sallash me nga 400m/2 seicili kat. Ne katin e pare ndodhen edhe dy anekse 200 dhe 230 m/2. 

Ne nje nga sallat e katit te dyte punon nje repart Konfeksionesh. Kati dyte eshte i shtruar me pllaka, kurse kati pare me çimento te poleruar.

Objekti eshte i paisur me Kabine Elektrike dhe siguron rryme 3 Fazor nga N/Stacioni Kombinatit nepermjet dy fidrash.

Ne katin e pare ka qene  instaluar nje fabrike larje-ngjyrim tekstilesh, keshtu qe objekti eshte i paisur me linja per shkarkimin e ujrave industriale si dhe krahas furnizimit me uje rrjetit siguron uje edhe nepermjet dy puseve.

Objekti ka banjo te mjaftueshme dhe ashensor industrial per katin e dyte. Ka rreth 1000 m/2 siperfaqe parkimi.

Hyrja e makinave dhe punonjesve ne Objekt sigurohet nga dy drejtime, nga ana Lindore dhe Perendimore e objektit.

Shenim:

Objekti mund te jepet  me qera i plote ose me pjese, prandaj çmimi eshte paraqitur nga 2-3 Euro/m2 ne varesi te siperfaqes dhe pozicionit qe kerkohet.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top