Troje ne Veternik, Prishtine

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Prishtina

Adresa: Lagjja Dielli, Veternik, Prishtine

Sipërfaqja totale: 320 m2

Çmimi: 8 500 EURO

Shtepi dhe Truall per Shitje

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje Qera

Qarku: Prishtina

Adresa: Magjistralja Prishtine -Shkup

Sipërfaqja totale: 650 m2

Çmimi: 260 000 EURO

Objekti afarist ne shitje

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Prishtina

Adresa: Rr.Bill Klinton P.N. Zona-Industriale Prishtinë

Sipërfaqja totale: 5 000 m2

Çmimi: 3 000 000 EURO

^ Back to Top