SHQIPERI-DURRES-SUPER OKAZION

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: SPITALLE

Sipërfaqja totale: 4 936 m2

Çmimi: 0 EURO

Të dhëna të tjera

Qellimi: Të Ndryshme

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: denada sadedini

Celular: 00355662266694

E-mail: sinaklodiana@yahoo.com

Website: SUPER OKAZION -DURRES- TOKE NE SHITJE

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

 

Përshkrim i sendit: Toke me siperfaqe 4936 m2 . Vendndodhja : Spitalle DURRES Pozicioni : 200 m nga rruga" Aleksander Goga" , qe lidh durresin me Porto Romanon 400 m nga superstrada e re qe lidh mbikalimin e Shkozetit (kilometri II i superstrades Durres-Tirane) ,me Portin e ri te Karburanteve, superstrade e cila do te kaloje pergjate te gjithe bregdetit deri ne Shengjin .Rruga "Aristoteli", e cila kalon pergjate te gjithe gjeresise se Tokes, lidh RRugen "A.Goga" me Superstraden e re. Statusi i terrenit: Prona ndodhet ne Zonen industriale ne Zhvillimte, miratuar nga KRRT i Qarkut Durres me Vendim Nr 19 Date 10/11/2008 (disponojme Vertetimin origjinal nga Zyra e urbanistikes Durres) Dokumentacioni : Toka ka dokumentacion te rregullt , qe do te thote, Certifikate Pronesie , te regjistruar ne Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Durres Informacione te tjera : Ne kete prone , lejohen ndertime. Eshte nje zone me prespektve Instalimet per furnizimin me uje dhe energji elektrike, jane lehtesisht te realizueshme , per vete faktin qe eshte zone e Ne Zhvillim Cmimi Real : Cmimi Real i zones, varion nga 30 - 40 euro / m2 Cmimi i shitjes do te jete shume me i lire se cmimi real Arsyeja e shitjes : Arsye teper e ngutshme shendetesore CMIMI I SHITJES DO TE JETE SHUME ME I LIRE SE CMIMI REAL I ZONES Kontakt : sinaklodiana@yahoo.com

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top