Tirane, jap me qira Objekte 5 kat ne Rr. Isuf Elezi ne Selite.

Lloji i pronës: Apartament

Lloji i ofertës: Qera

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Rr. Isuf Elezi ne Selite.

Sipërfaqja totale: 1 900 m2

Çmimi: 5 EURO

Të dhëna të tjera

Mobilimi: Mobilim i pjesshëm

Gjëndja e Përgjithshme: E mirë

Katet: 5

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Tirana Real Estate

Celular: 0672053361

E-mail: tiranarealestate@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Tirane, jap me qira Objekte 5 kat ne Rr. Isuf Elezi ne Selite.Objekt 5 kat me nje siperfaqe 1900 m2+380 m2 oborr.Objekti eshte e organizuar ne:
kati i pare ka 2 salla te medha, 
kati i dyte i trete dhe i katert ka 21 dhoma +WC ne cdo dhome.
Kati i peste ka nje salle te madhe.Objekti ndodhet ne kushte te mira dhe eshte e pershtatshme per shkoll, hotel dhe konvikt, ose aktivitet tjeter privat. Objekti ka vend per 2 post ashensor por ende te pa vendosur. Ka ndricim natyral ne cdo amjent, shkalle emergjence dhe kushte sipas standarteve bashke kohore. Objekti ndodhet buze rruge dhe ka mundesi reklamimi, mundesi parkimi ne oborr.Oboori eshte I gjelberuar.
Cmimi 4.7 Euro/m2. I negociueshem.
_____________________________________________
Tirana, for rent Palace 5 floors at Selita.The Palace with 1900 m2 area + 380 m2 land area is paved with tile.The palace is organized:
First floor has 2big halls
Second, third and forth has 21 rooms and bathrooms for each rooms.
The Fifth floor has a big hall. The palace has 2 posts for elevators, has natural lighting and emergency stairs. The palace is in good condition and is appropriate for school, hotel, dormitory, or any kind business. It is located in main road and has advertising opportunity. It has green yard. Parking space available. Price 4.7 Euro/m2. Negotiable.

Tirana Real Estate
Rr.Sami Frasheri, prane selise LSI
Kontakt: 044809606 / 0672053361
skype: tirana.real.estate
email: tiranarealestate@gmail.com
www.tiranarealestate-al.com

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top