Tirane, shes Magazine 170 m2, prane sheshit Avni Rustemi.

Lloji i pronës: Depo / Magazinë

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Prane sheshit Avni Rustemi

Sipërfaqja totale: 170 m2

Çmimi: 1 200 EURO

Të dhëna të tjera

Mobilimi: -

Gjëndja e Përgjithshme: E mirë

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Tirana Real Estate

Celular: 0672053361

E-mail: tiranarealestate@gmail.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

 

Tirane, shes  Magazine 170 m2, prane sheshit  Avni Rustemi. Magazina 170 m2 ndodhet ne katin perdhe te nje objekti 4 kat dhe i ploteson kushtet per zhvillimin e nje aktiviteti. Ambienti eshte i shtruar ne beton, i ndricuar me dritare natyrale, energji elektrike, Wc dhe mundesi parkimi. Ambienti eshte shume i pershtatshem per ushtrim aktiviteti privat, magazinim apo prodhim, ka dokumenta te rregullta pronesie.Cmimi 1200 Euro/m2. ____________________________________________Tirana, for Sell Storehouse near Avni Rustemi square. Storehouse with surface 170 m2, located in the ground floor of 4 floor environment. The environment is paved with concrete, has windows, bathroom and parking opportunities. The environment  is very suitable for exercise private activity, storage or manufacturing, has ownership lawfully. Price 1200 Euro/month Tirana Real EstateRr.Sami Frasheri, prane selise LSIKontakt: 044809606 / 0672053361skype: tirana.real.estateemail: tiranarealestate@gmail.comwww.tiranarealestate-al.com

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top