Tirane, shesim Objekt dhe Truall ne Komunen Petrele.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: ne Komunen Petrele.

Sipërfaqja totale: 4 700 m2

Çmimi: 120 EURO

Të dhëna të tjera

Mobilimi: -

Qellimi: Banim Bisnes Të Ndryshme

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Tirana Real Estate

Celular: 0672053361

E-mail: tiranarealestate@gmail.com

Website: www.tiranarealestate-al.com

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

 

 

Tirane, shesim Objekt dhe Truall ne Komunen Petrele. Truall me siperfaqe 4700 m2 dhe objekt i pa perfunduar me siperfaqe 240 m2, me akses ne rruge kryesore, 1000 m2 e sheshuar per parking makinash, me mur rrethues, pus uji nga 50 m, e pershtatshme per cdo lloj aktiviteti, me dokumenta te rregullta pronesie.
Cmimi 120 Euro/m2. I negociueshem.

__________________________________________________
Tirana, for sale Land and Building at Petrela Commune. Land with surface 4700 sqm and Building of 240 sqm, access on the main road, parking space available in surface 1000 sqm, green environment, surrounded by wall, water well of 50 m depth, is appropriate for any kind of business and residential, with regular documents of ownership.
Price 120 Euro/sqm. Negotiable. 

BLI TEK NE ! KOMISION ZERO NE CDO BLERJE !!

 

Tirana Real Estate

Rr.Sami Frasheri, prane selise LSI
Kontakt: 044809606 / 0672053360 / 0672053361
skype: tirana.real.estate
email: tiranarealestate@gmail.com
www.tiranarealestate-al.com
http://www.facebook.com/pages/Tirana-Real-Estate/19503386321

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top