Tokë

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Fierit

Adresa: Shtyllas Levan Fier

Sipërfaqja totale: 15 335 m2

Çmimi: 10 EURO

Sipërfaqet

Sipërfaqja e banueshme: 2 535 m2

Sipërfaqje të tjera: 2 000 m2

Të dhëna të tjera

Viti: 2015

Mobilimi: -

Gjëndja e Përgjithshme: Shumë e mirë

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Jug-Lindje

Ashensor: -

Leje ndërtimi: -

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Agustin Miraka

Celular: 0682666140

E-mail: agustinmiraka@hotmail.com

Website: Shitet Tokë e përshtatshme për biznes.

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Rruga By-pass-it Fier-Levan është 22 km e gjatë . Kjo tokë ndodhet 4-5 km larg bregdetit, gjithashtu eshte 2 km afër Apollonis, Muzeut Arkologjik Fier. Sipërfaqet të cilat janë në shitje po i paraqes me poshte:
1) Sipërfaqja me 2535 m2 dhe pjesa 2000 m2 që janë ngjitur me rrugën kushtojnë 15 Euro m2
2) Toka me sipërfaqe 10800 m2 kushton 10 Euro m2 ndodhet 15 m larg rrugës.
Janë me çertifikata pronësie të rregullta. agustinmiraka@hotmail.com
Nëse jeni të interesuar kontaktoni:
Cel 0682666140
Me respekt
Agustin Miraka

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top