Toke per shitje (Sarandë)

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Vlorë

Adresa: Zona e studjuar në Berdenesh, Sarandë

Sipërfaqja totale: 3 561 m2

Çmimi: 55 EURO

Të dhëna të tjera

Qellimi: Banim Zyrë Bisnes Të Ndryshme

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Elvin Xhimitiku

Celular: 068 20 65 069

E-mail: elvin.xhimitiku@immokontakt.al

Website: Immokontakt

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Shitje trrualli buzë detit (Sarandë).

Shitet trruall buzë detit në zonën e studiuar të Berdeneshit, Sarandë, (blloku nr. 10), me çmim tepër të leverdisshëm. Sipërfaqja e trruallit është 3.561 m2 dhe është  e shtrirë në 3 parcela, njëra pas tjetrës, duke nisur nga buzë detit e duke u ngjitur drejt kodrës. Dokumentacioni është i përpiktë.

  • Parcela e parë, vetëm pak metra larg detit, është 890 m2, me numër pasurie në ZRPP: 4/78
  • Parcela e dytë, mbi të parën, është 617 m2, me numër pasurie në ZRPP: 4/77
  • Parcela e tretë, mbi të dytën, është 2054 m2, me numër pasurie në ZRPP: 4/76

Verifikimi mund të bëhet lehtësisht në Hipotekën e Sarandës. Parcelat mund të shiten edhe veç e veç.

I gjithë trualli është i lirë nga ndertimet me dhe pa leje. Trualli i është kthyer pronarit nga KRRT-ja e Sarandës në vitin 1996. Dy  parcelat e para shiten me një çmim 65 €/m2. Ndërsa parcela e tretë shitet me një çmim 55 €/m2.

(Çmimet janë të diskutueshme)

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top