Berat, shes Objekt dhe Truall ne zonen industriale.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Beratit

Adresa: Berat, shes Objekt dhe Truall ne zonen industriale.

Sipërfaqja totale: 10 000 m2

Çmimi: 550 000 EURO

Shitet magazinë në Çorrovodë, Skrapar

Lloji i pronës: Biznes - Magazine / Industriale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Beratit

Adresa: Çorrovodë, Skrapar

Sipërfaqja totale: 400 m2

Çmimi: 0 EURO

Njesi biznesi

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Beratit

Adresa: Kucove

Sipërfaqja totale: 185 m2

Çmimi: 45 000 EURO

Ullishte

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Beratit

Adresa: Bilce, Berat

Sipërfaqja totale: 6 700 m2

Çmimi: 23 900 EURO

^ Back to Top