Durres, shes Truall ne Golem prane Mak Albania.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Golem prane Mak Albania.

Sipërfaqja totale: 522 m2

Çmimi: 3 572 428 EURO

Durres, shes Truall ne fshatin Hamallaj, prane Gjirit te Lalzit.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: ne fshatin Hamallaj, prane Gjirit te Lalzit.

Sipërfaqja totale: 17 750 m2

Çmimi: 80 EURO

Durres. Shes Apartament 1+1 tek Shkembi i Kavajes.

Lloji i pronës: Apartament

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: tek Shkembi i Kavajes.

Sipërfaqja totale: 62 m2

Çmimi: 750 EURO

Durres, shes Truall ne Golem.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Golem - Durres

Sipërfaqja totale: 2 200 m2

Çmimi: 100 EURO

Kavaje, shes Vile 2 kat tek Mali Robit, Golem.

Lloji i pronës: Shtëpi Pushimi

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Mali Robit, Golem.

Sipërfaqja totale: 120 m2

Çmimi: 120 000 EURO

Dyqan me siperfaqe 120 m2 Ne lagjen “Plazhi 13” pranë Shkëmbit të Kavajës, Durrës. (Ne afersi te Hoteli,Bar-Restorant “MAJESTIC” dhe Bar-Restorant e Hotel “Ylli i Detit”)

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Ne lagjen “Plazhi 13” pranë Shkëmbit të Kavajës, Durrës. (Ne afersi te Hoteli,Bar-Restorant “MAJESTIC” dhe Bar-Restorant e Hotel “Ylli i Detit”)

Sipërfaqja totale: 120 m2

Çmimi: 65 000 EURO

Apartament me sipërfaqe 211 m2,ndodhur në katin e pestë banim, në Plazh 13, Durrës. (Ne afersi Hoteli dhe Bar-Restorant “MAJESTIC” dhe Bar-Restorant e Hotel “Ylli i Detit”)

Lloji i pronës: Apartament

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Në katin e pestë banim, në Plazh 13, Durrës. (Ne afersi Hoteli dhe Bar-Restorant “MAJESTIC” dhe Bar-Restorant e Hotel “Ylli i Detit”)

Sipërfaqja totale: 211 m2

Çmimi: 75 000 EURO

Durres, shes Apartament 2+1 zona Plazh, prane Apollonia.

Lloji i pronës: Garazh

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Durres, Plazh

Sipërfaqja totale: 900 m2

Çmimi: 63 000 EURO

Dyqan

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Kavaje

Sipërfaqja totale: 606 m2

Çmimi: 620 000 EURO

Ambjent Biznesi

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Durrës

Adresa: Kruje

Sipërfaqja totale: 154 m2

Çmimi: 55 000 EURO

Pages

^ Back to Top