Toke ne Pogradec

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Komuna Udenisht Pogradec

Sipërfaqja totale: 5 000 m2

Çmimi: 225 000 EURO

Korce, shes Truall ne Rr. nacionale Korce-Pogradec.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Rr. nacionale Korce-Pogradec.

Sipërfaqja totale: 4 995 m2

Çmimi: 700 000 EURO

Korce, shes Truall prane Parkut Rinia.

Lloji i pronës: Tokë / Truall

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Parkut Rinia.

Sipërfaqja totale: 400 m2

Çmimi: 16 EURO

Ndertese + Truall

Lloji i pronës: Komerciale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Hudenisht, Pogradec

Sipërfaqja totale: 800 m2

Çmimi: 75 000 EURO

Ndertese + Truall

Lloji i pronës: Komerciale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Hudenisht, Pogradec

Sipërfaqja totale: 800 m2

Çmimi: 75 000 EURO

Ndertese + Truall

Lloji i pronës: Komerciale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Hudenisht, Pogradec

Sipërfaqja totale: 800 m2

Çmimi: 75 000 EURO

Ndertese ne Erseke

Lloji i pronës: Komerciale

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Erseke

Sipërfaqja totale: 797 m2

Çmimi: 100 000 EURO

Apartamente dhe Shtepi

Lloji i pronës: Shtëpi

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku i Korçës

Adresa: Erseke

Sipërfaqja totale: 351 m2

Çmimi: 32 500 EURO

^ Back to Top