Cfare eshte immokontakt.al?

Immokontakt eshte web portal per listimin/publikimin e shpalljeve te apartamentit qe ju keni ne shitje dhe mbi te gjitha eshte FALAS.

Ju mund te publikoni falas ne faqen tone apartamentin tuaj, te cilin ne e shesim nepermjet ofertave me te mira ne treg.

Misioni ynë

Misioni ynë është që ti ofrojme konsumatorit informacionin dhe mjetet për të marrë vendime te zgjuara në lidhje me apartamentin qe ka ne shitje.

Te shesesh apartamentin sot nuk eshte nje nisme e thjeshte, por Immokontakt do ju mbeshtese vazhdimisht gjate ketij procesi.

Apartamente me qera

Immokontakt tani ju krijon edhe mundesine e marrjes se apartamenteve me qera! Nepermjet Immokontakt ju do te mund te zgjidhni apartamentin me qera qe ju deshironi, kundrejt nje pagese konkuruese ne treg  dhe teper ekonomike.

^ Back to Top