Si te mobilosh nje Apartament 1+1

Ndriçimi, drejt natyralitetit

Përsa i përket ndriçimit ne nje apartament 1+1, po parapëlqehet mundësia e ndriçimit natyral. Materiale të tejdukshme perimetrale, veçanërisht me xham, dritare gati një faqe muri ose që zënë sipërfaqe të madhe, krijojnë një afërsi të pjesës së brendshme të shtëpisë me natyrën.

Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1

Apartamente ne Tirane - Immokontakt

Zyra IMMOKONTAKT ne Tirane eshte ne dispozicionin tuaj me zyren e saj te hapur per klientet qe kerkojne apartamente ne Tirane, si edhe online.

Ju mund ta blini apartamentin tuaj ne Tirane edhe nepermjet faqes tone te internetit www.immokontakt.al .

Apartamente ne Tirane

IMMOKONTAKT– Jo vetem per shitje te apartamenteve te HOMEPLAN, por mundeson shitjen edhe te Apartamenteve ne Tirane. Mjafton qe ju te shprehni vullnetin tuaj dhe te beheni pjese e IMMOKONTAKT (www.immokontakt.al) dhe menjehere do te rritet numri i shitjeve te apartamenteve ne Tirane te cilat ju keni ndertuar.

IMMOKONTAKT eshte e specializuar dhe perbehet nga nje staf i kualifikuar dhe i gatshem per te dhene cdo informacion te mundshem mbi apartamentet e ndertuara nga cilado kompani ndertimi qe ka shprehur vullnetin e reklamimit tek ne.

Apartamente ne Tirane

Pasurite e paluajtshme, Trojet dhe Apartamentet ne Tirane, treg i paorganizuar

Tregu i pasurive te paluajtshme mbetet ende i paorganizuar ne Shqiperi dhe sidomos tregu i apartamenteve ne Tirane. Edhe pse ndertimet zene pjesen kryesore te zhvillimit ekonomik ne vend, ne tregun e apartamenteve ne Tirane mungojne studimet e tregut, te mjedisit, arkitektures, planifikimit, urbanizimit, si modele qe zbatohen prej dhjetera dekadash sot kudo ne bote. Ne Shqiperi dhe sidomos ne Kryeqytet firma te ndryshme ndertojne objekte banimi sepse pothuajse te gjithe deshirojne te posedojne apartament ne Tirane, per nje jetese me te mire.

^ Back to Top