Si te mobilosh nje Apartament 1+1

Ndriçimi, drejt natyralitetit

Përsa i përket ndriçimit ne nje apartament 1+1, po parapëlqehet mundësia e ndriçimit natyral. Materiale të tejdukshme perimetrale, veçanërisht me xham, dritare gati një faqe muri ose që zënë sipërfaqe të madhe, krijojnë një afërsi të pjesës së brendshme të shtëpisë me natyrën.

Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1
Si te mobilosh nje Apartament 1+1

Apartamente per Shitje - Immokontakt

Nese keni apartamente per shitje, njoftoni falas ne Immokontakt.

Ju mund te regjistroheni duke hapur llogarine tuaj dhe pasi te plotesoni te dhenat qe ju kerkohen, apartamenti per shitje do te shfaqet ne faqen e Immokontakt.

Publikoni Apartamentet per shitje sepse Immokontakt eshte reklama me e mire qe mund ti beni Apartamentit qe keni per te shitur. 

Me Immokontakt, kurseni kohen tuaj!

^ Back to Top