Ngjyrat e duhura per ambjentet e shtepise suaj

Ngjyrat për dhomën e ngrënies
Kur ju duhet të zgjidhni ngjyrat për dhomën e ngrënies, tonet e tokës janë zgjeshja e shumë njerëzve. Këto ngjyra, jo vetëm transmetojnë ngrohtësi, por janë dhe shumë të gjithanshme. Nëse do të përdornim psikologjinë e njyrave, ngjyrat si e kuqja dhe portokallia mendohet të jenë stimuluese dhe thuhet se rrisin oreksin e një personi. Nga një këndvështrim tjetër, bluja mendohet t’jua heqë oreksin, dhe për këtë arsye nuk këshillohet si zgjedhje për dhomën e ngrënies.

Arredimi i shtëpisë: Ideja që vlen po aq sa mobiljet

Si të arredosh një shtëpi, mobiljet , shija, çmimet në treg

Të mobilosh një apartament apo shtëpi private të duhen ide. Tashmë kompani të ndryshme të shitjeve të mobiljeve kanë futur në qarkullim edhe shërbimin më të ri, atë të arreduesit ose ideatorit se si duhet të mobilosh një shtëpi në bazë të sipërfaqes të apartamentit dhe shijeve. Në një apartament normal me një sipërfaqe rreth 70 deri 100 metra katrorë ka çmime të ndryshme për mobilimin.

Tags: 
^ Back to Top