Shes Shtepi - Immokontakt

Zyra e Shitjeve IMMOKONTAKT u jep mundesine klienteve te tij te perdorin nje game te gjere sherbimesh te hartuara per te shitur shtepite e tyre ne nje kohe sa me te shkurter, duke u ardhur ne ndihme per te vendosur çmimin e duhur, te evitojne shqetesimet e krijuara ne shitjen e shtepive te tyre dhe te perfitojne nga mbeshtetja e markes nepermjet sistemit me te kualifikuar te marketingut.

Perveç sherbimeve te ofruara te marketingut, IMMOKONTAKT ofron ekspozimin maksimal te pronave nepermjet rrjetit te tij kombetar te referimit, reklamimit dhe programeve ne internet.

Tags: 
^ Back to Top