Shiten shtepi - Immokontakt

Njoftime per shitje shtepi ne Shqiperi.

Mund te gjeni oferta banesash te ndryshme per apartamente,shtepi private,vila, troje etj.Njoftimet vendosen falas nga anetare te regjistruar. Kontaktoni me Immokontakt.

Ne ofrojme apartamente te permasave dhe tipeve te ndryshme per shitje ne Tirane, shtepi ne shitje ne Tirane, prona ne shitje etj. Jemi ndermjetesit e zgjedhjes tuaj!

Tags: 

2012, viti kur në Tiranë do të shiten shtepi me hipotekë

Asnjë objekt me leje nga Bashkia e Tiranës nuk do të mbetet pa hipotekuar, sado e vështirë të jetë situata. Ky ka qenë premtimi i kryebashkiakut Lulzim Basha drejtuar bizneseve dhe gjithë qytetarëve të kryeqytetit, një premtim që i mundëson të gjithëve të shesin shtepite, apartamentet apo çdo pasuri te paluajtshme tjetër më thjeshtë dhe më të sigurtë.

Shiten shtepi
Shiten shtepi
Shiten shtepi
Tags: 
^ Back to Top