Shtepi me Qera - Immokontakt

Nese kerkoni shtepi me qera, do ta gjeni vetem me Immokontakt. Ne ju kursejme kohe, ju japim informacion me nje sherbim te kualifikuar, kundrejt nje cmimi konkurrent ne treg.

Kerkoni shtepi me qera ne faqen tone www.immokontakt.al dhe aty do te merrni informacionin qe ju nevojitet.

Ne immomontakt do te gjeni shtepite me qera me cmimin dhe kushtet sipas kerkesave tuaja. Mos humisni kohe! Na vizitoni ne www.immokontakt.al ose adresa: Rr. Frosina Plaku, Nr. 40, Al 1023.

Tags: 
^ Back to Top